Opis sprawy w/w dzieci na forum,min.iz ojcec zastepczy byl oskarzony o wykorzystywanie seksualne...i mimo wszystko powierzono mu tych chlopcow.... forum.r-b-v.net/viewtopic.php?p=2264#p2264
Musze przyznac, ze swietnie sobie radzisz z jez. no. skoro potrafisz wyszukac, przeczytac i zrozumiec te wszystkie wiadomosci zawarte w powyzszych linkach - ale jak to ma sie do twojej osoby ???
mac_cc napisał:PS. Jeżeli chcesz mnie trollować - to wystarczy że przeglądniesz wszystkie wątki i zaraportujesz te gdzie gabriel wyzywa innych użytkowników. Będziesz miał frajdę bo facet zepnie pośladki i będzie miał ochotę mnie udusić gołymi rękoma (bo oczywiście wszystko będzie na mnie). Jesteś bardzo ...ŚMIESZNYM i zadufanym w sobie człowieczkiem , i tylko tyle napiszę jako riposta ...
Pław się w tej twojej pysze ...
---
Na Tym Forum jesteś jak mgnienie , jak tylko minie zainteresowanie nieszczęsną kobieciną, to i ty również zamilkniesz .
Oboje przejdziecie w zapomnienie , i tylko od czasu do czasu , ktoś was wspomni , jako wrzody ...które dla ogólnej społeczności Polskiej w Norge przysporzyli wstydu ... za który trzeba się tłumaczyć nie wiadomo czemu ...
---
Chcesz się dowiedzieć prawdy o tej kobiecie ...?
---
To kup bilet do Norge , pojedź do tej mieściny ...wszak adres zna już ...CAŁA POLSKA ... i przeprowadź...RZETELNY WYWIAD... wśród mieszkańców ... a dopiero wtedy Mędrkuj na Tym Forum .
---
Pamiętaj , to co ty wiesz to tylko ... Jednostronna... prawda ...prawda , tej żałosnej kobieciny ...
By być obiektywnym trzeba również wysłuchać i drugiej strony .
---
A może będziesz miał szczęście i trafisz na... Pana Wujka ... który kupił dziecku rowerek , by nic Ojcu nie mówiło o wspólnej tajemnicy jaką ma ona z mamą ... Pamiętaj ...dziecko jak nie czuje presji strachu ...jest bardzo gadatliwe i prawdomówne ... .
---
Może Ten człowiek oświeci twój zaślepiony mózg ...
---
Jak na razie ...
Ech idę spać...
Te, Marek, aż tyle poswieciłes swojego cennego czasu żeby udowodnić moją błędną tezę? Szczaw jesteś a nie adwokat. Prawnicza dziwka, której zdanie podlega uzależnieniu od tego od kogo otrzymuje gratyfikacje.
I nie rozmydlaj tematu - te pania E. Winnicką do sądu trzeba podać!!!!
A Tobie Heleno życze jak najgorzej. Tak bardzo, żebys w koncu przestala sie czuc komfortowo w tym kłamstwie, jakim epatujesz naokoło.
Nie wiem jak było w innych sferach, ale dla mnie jesteś dziwką mentalną przynajmniej i dobrze, że ci odebrano dziecko.
Cholera, państwowy system nie jest idealny, powiem więcej jest chory, ale to co ty wyprawiasz...
Szczerze wspólczuje Nikoli!!!
gabriel napisał:
---
Na Tym Forum jesteś jak mgnienie , jak tylko minie zainteresowanie nieszczęsną kobieciną, to i ty również zamilkniesz .
Oboje przejdziecie w zapomnienie , i tylko od czasu do czasu , ktoś was wspomni , jako wrzody ...które dla ogólnej społeczności Polskiej w Norge przysporzyli wstydu ... za który trzeba się tłumaczyć nie wiadomo czemu ...
---
Czy ty jesteś ślepy, czy nie chcesz tego widzieć?
Coraz to bardziej można zwątpić w ludzki intelekt. Pomyśl po co ja teraz tutaj uczestniczę w tym temacie na tym forum?
No trudno, publicznie dowartościuję kilku z was. Tak, różowy - od kilku dni piszę tu (na tym forum) tylko i wyłącznie ze względu na ciebie. No, żeby koalski nie pozostał niedowartościowany - to jeszcze z nim mam przednią zabawę (w gruncie rzeczy jest to zabawne za kogo mnie ma).
gabriel napisał:
To kup bilet do Norge , pojedź do tej mieściny ...wszak adres zna już ...CAŁA POLSKA ... i przeprowadź...RZETELNY WYWIAD... wśród mieszkańców ... a dopiero wtedy Mędrkuj na Tym Forum
Heh - przynajmniej teraz próbujesz rozmawiać normalnym tonem.
Powiem w skrócie. Tak długo ludzie będą mieli wątpliwości, dopóki sama Nikola się nie wypowie.
1. Pojadę do Norwegii i znajdę to co ty chcesz tam znaleźć - i kto mi da wiarę poza kilkoma osobami na forum? (Nie ma to sensu)
2. Umówię się z rodzicami Nikoli na rozmowę i zacytuję ich słowa - kto mi da wiarę poza kilkoma osobami na forum?
3. Umówię się z paniami z BV i porozmawiam na temat Nikoli - kto da wiarę tym zeznaniom poza kilkoma osobami na forum?
4. Pojadę do sędziego, który prowadził sprawę, upiję go i wyciągnę od niego kilka faktów - kto da wiarę tym zeznaniom poza kilkoma osobami na forum?
5. Jakimś cudem dotrę do dziewczynki, zdobędę jej zaufanie i porozmawiam z nią - i kto uwierzy w te zeznania? (przecież dzieckiem można manipulować...)
Tak długo nie poznamy obiektywnej prawdy, dopóki Nikola się nie uniezależni i wypowie na swój temat.
Jak dużo czasu potrzebujesz by zrozumieć, że ta dyskusja nie ma sensu. Te wątki na tym forum wcale nie mają zbliżać do tego by poznać prawdę w tej konkretnej sprawie.
TYLKO PROSZĘ NIE MÓW ŻE O TYM NIE POMYŚLAŁEŚ. Naprawdę, z każdym dniem coraz to bardziej mogę zwątpić w ludzki intelekt.
W tej sprawie wiem kilka rzeczy:
1. Dziewczynka teraz może się cieszyć dzieciństwem (przecież rodzina nie zrobi nic głupiego będąc pod okiem mediów)
2. Te wątki na forum przeglądają różni ludzie. W gronie tych ludzi mogą być dzieci - koledzy/koleżanki Nikoli. Wiesz jak jest z dziećmi? Wiesz jakie potrafią być okrutne? Jeżeli takie dziecko twoje słowa uzna za zabawne i z twoimi tekstami wyskoczy do Nikoli, to co poczuje ta dziewczynka? Nawet nie wiesz jak bardzo możesz ją zranić? (Pół biedy jeżeli masz rację, a co jeżeli się mylisz - w końcu jesteś człowiekiem, możesz się pomylić).
- To nie musi dziać się teraz (to może stać się za rok, 2 lata, 3 lata...).
Pomyśl - to nic nie kosztuje.
Mam nadzieję, że w tym temacie dla ciebie, podobnie jak dla mnie najważniejsze jest dobro Nikoli (ponad chęcią bronienia ich rodziców, czy też wskazywania ich za winnych)
koalski napisał: Te, Marek, aż tyle poswieciłes swojego cennego czasu żeby udowodnić moją błędną tezę? Szczaw jesteś a nie adwokat. Prawnicza dziwka, której zdanie podlega uzależnieniu od tego od kogo otrzymuje gratyfikacje.
I nie rozmydlaj tematu - te pania E. Winnicką do sądu trzeba podać!!!!
A kiedy ja awansuję na supermana?
Co do mojego czasu - nie martw się - zaczyna się sesja (to zwykły odruch studencki, że zamiast do nauki, ciągnie mnie do wszystkiego innego )
Co ty masz do szczawu? W czym ciebie skrzywdził? Nie wstydź się, opowiedz nam. Przecież wszyscy na forum jesteśmy jak jedna rodzina
To na czym ostatnio stanęło?
Kurwa, zabawny wątek.
Te, adwokacie, ty chyba nie wierzysz w potęgę ludzkiego umysłu. Chyba nadal myślisz, że można nim manipulować jak sie chce.
Tu nie chodzi o przekręcenie opinii publicznej - chodzi o zbliżenie sie do prawdy. A jesli chodzi o tzw. opinię publiczną to ta konkretna sprawa jest przez was przegrana. Jedyne co widzę w niej sensownego to to, że dała do pomyslenia rodzicom wychowującym tu swoje dzieciątka.
Logiczne byłoby prześwietlić teraz każdą z tych kontrowersyjnych spraw toczących sie na linii BV i rodzice, a których popłuczyny informacji przedostają sie do netu.
Pamiętasz te pierwsze informacje? Czarno- biała opowieść o smutnej dziewczynce, której babcia leżała w szpitalu.
Ps. jak myślisz opinio publiczna, Kowalczyk przegra, czy wygra?
Basiu.. google translate tłumaczy poszczególe słowa z czego wynikać mogą problemy ze zrozumieniem, generalnie każdy może sobie stworzyć historię jaka mu pasuje, taka ot demokracja językowa
właścielka postu niejednokrotnie udowodniła że zna tylko jeden język... a właściwie tylko 1/2 , bo nawet z ojczystym ma spore problemy.
koalski napisał: A Tobie Heleno życze jak najgorzej. Tak bardzo, żebys w koncu przestala sie czuc komfortowo w tym kłamstwie, jakim epatujesz naokoło.
Nie wiem jak było w innych sferach, ale dla mnie jesteś dziwką mentalną przynajmniej i dobrze, że ci odebrano dziecko.
Cholera, państwowy system nie jest idealny, powiem więcej jest chory, ale to co ty wyprawiasz...
Szczerze wspólczuje Nikoli!!!
tak właśnie rozpoczęłam swój pierwszy wpis na tym wątku A jak napisałam że na fotkach wygląda jak podstarzała pani lekkich obyczajów i że dziecko może pójść w jej ślady to gromy na moją głowę się posypały.
Może nie życze jak najgorzej ale współczuje dziewczynce.
Artykuł z Polityki wyjaśnia chyba wszystko.
W sumie się cieszę że kolejna patologia sama się wyeliminowała z tego kraju.
A te wszystkie mac'ki, strix'y czy inne to chyba synkowie tejże damy, tak?
factorytka napisał: Basiu.. google translate tłumaczy poszczególe słowa z czego wynikać mogą problemy ze zrozumieniem, generalnie każdy może sobie stworzyć historię jaka mu pasuje, taka ot demokracja językowa
właścielka postu niejednokrotnie udowodniła że zna tylko jeden język... a właściwie tylko 1/2 , bo nawet z ojczystym ma spore problemy.
Moim zdaniem udowodnila tez, ze ma problem z samokrytyka
Ja najbardziej wspolczuje Nikoli, bo nie dosc, ze jest wciagana w problemy doroslych to na dodatek jest eksponowana / wykorzystywana przez media / rodzicow a to nie jest najlepszy sposob na harmonijne wychowanie dziecka
koalski napisał: chyba nie wierzysz w potęgę ludzkiego umysłu.
To zależy od podmiotu
koalski napisał:
Tu nie chodzi o przekręcenie opinii publicznej - chodzi o zbliżenie sie do prawdy.
Każda półprawda jest kłamstwem - czekaj cierpliwie na to co za 10 lat powie dziewczynka. Przynajmniej wiem że prawdy szybko nikt nie pozna (a nawet jak pozna to bez słów dziewczynki, gdy ta będzie dorosła - ktoś będzie mógł mieć wątpliwości).
Ja przynajmniej się nie okłamuję że "zbliżamy się do prawdy".
koalski napisał:
Logiczne byłoby prześwietlić teraz każdą z tych kontrowersyjnych spraw toczących sie na linii BV i rodzice, a których popłuczyny informacji przedostają sie do netu.
Umiesz czytać w myślach? Czy nadal chcesz prześwietlać ludzi "zbliżając się do prawdy" (tzn. kreując półprawdy, czyli kłamstwa).
koalski napisał:
Ps. jak myślisz opinio publiczna, Kowalczyk przegra, czy wygra?
Wygra cyborg z Norwegii...
Mogę już ewaluować na "opinię publiczną"?
Przypomnij mi jak wyglądała moja droga kariery na tym forum...
???
- użytkownik x? -> nie wiadomo co to przyszło
- jakiś stary użyszkodnik? - przypomnij jak mnie ochrzciłeś
- przez chwilę byłem sobą
- potem zabawny pan Marek/adwokat - tak ponad tym (przypomnij mi jak się nazywałem i ile miałem lat)
- teraz "opinia publiczna"? (nie ma co - spodobało mi się to stadium ewolucji - jest zabawniejsze od poprzedniego)
//EDIT:
Po "opinii publicznej" facytorka ma dla mnie lepsze stadium ewolucji factorytka napisał:
A te wszystkie mac'ki, strix'y czy inne to chyba synkowie tejże damy, tak?
--------
Teraz naprawdę zniżyliśmy się do poziomu tego forum
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.